jobEQ/nederlands/producten/iWAM
afdrukken

iWAM - de metaprogramma-vragenlijst

De iWAM aanpak helpt u om te peilen naar de voorkeuren qua werkattitude en motivatie. Daarvoor meten we meta-programma's of denkstijlen. U kan dit met een bevragingsmethode waarbij u tijdens een interview van een half uur een goed inzicht krijgt in de voorkeuren, of via een vragenlijst (zowel on-line als op papier).

De iWAM benadering is gebaseerd op een onderzoekstraditie uit de cognitieve wetenschappen die rond 1973 van start ging aan de Universiteit van Californië te Santa Cruz (UCSC). Inmiddels bestaat er een wereldwijd netwerk van consultants die iWAM projecten tot een goed einde brengen in alle werelddelen (naast Noord-Amerika en Europa zijn er o.a. ook gebruikers in Australië, China, Japan, Kuweit en Zuid-Afrika).

Ondanks dat onze software slechts sinds februari 2001 operationeel is, wordt de iWAM vragenlijst inmiddels toegepast in 25 verschillende landen en wordt het o.a. gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek in België, de Verenigde Staten en Australië. Inmiddels werd zelfs een iWAM gebaseerd doctoraat behaald.

Bij de recenste wijziging van deze pagina (in Maart 2010) is de iWAM vragenlijst al in beschikbaar in 14 talen (Arabisch, Chinees, Deens, Duits, Engels, Frans, Japans, Koreaans, Nederlands, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch & Spaans) en wordt er verdergewerkt aan andere talen (o.a. aan Fins, Hebreeuws, Italiaans, Zweeds en Grieks).

< download de iWAM productfolder > (PDF-file van 50KB)

andere jobEQ producten: < COMET > / < VSQ >