jobEQ/nederlands/filosofie
afdrukken

jobEQ Filosofie

Onze missie:

een wetenschappelijk verantwoorde, integrale HR oplossing bieden door te kijken naar de attitude en competenties van uw beste werknemers met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding

Focus op de beste werknemers
Wie weet er beter dan uw bekwaamste mensen zelf wat belangrijk is om resultaten te halen in hun job? Niemand! Vandaar dat onze benadering er op gericht is hen de nodige vragen te stellen om het functieprofiel qua competenties en attitude op te maken en dit model daarna af te checken met lijnmanagers en HR.
Meer over: < onze focus op excellentie >

Integrale Aanpak
Competenties en Attitude zijn beide belangrijk voor resultaten op het werk. Sommige willen wel maar kunnen niet. Anderen zouden wel kunnen moesten ze willen. Om competentie en attitude zo goed mogelijk vast te stellen zijn 2 verschillende aanpakken vereist. jobEQ biedt u een combinatie van methodes, en toont hoe deze te integreren met allerlei HRM issues.
Zie ook: < onze formule voor resultaten op het werk >

Wetenschappelijk Verantwoord
Het lijkt soms wel alsof iedereen een "test" kan ontwikkelen. Het ontwikkelen van een test op een wetenschappelijk verantwoorde wijze die dan relevant is voor de job ook, dat is al heel wat moeilijker. Onze kerncompetentie is het maken van testen op maat voor onze klanten, en dit snel en goedkoop en op een meetbare, wetenschappelijk verantwoorde wijze.
Lees ook: < Psychological Tests - Sense or Non-Sense? > (engelstalig)

Zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding
Door onze jarenlange ervaring met van internettechnologie en expertsystemen hebben wij de kostprijs van onze aanpak sterk kunnen reduceren, terwijl we zeer strenge eisen stellen aan de bereikte kwaliteit. jobEQ daagt u dan ook uit op de markt een betere prijs-kwaliteit verhouding te vinden en indien u deze vindt, dan betalen we u graag het verschil dubbel terug!

< volgende bladzijde >