7 Lessen emotionele intelligentie  

Meer EQ - Volg cursus!

Bent u vrij op zaterdagen 31 mei, 14 en 21 juni 2003? Dan is dit aanbod misschien iets voor u!

Patrick Merlevede, auteur van het boek "7 lessen in emotionele intelligentie", is sinds 1997 intensief bezig met het meten en aanleren van emotionele intelligentie. Het was dan ook geen wonder dat hij o.a. als "deskundoloog" (dixit Bart Peeters) werd gevraagd voor de uitzending rond Emotionele Intelligentie van het TV-programma "De Nationale Test" en dat zijn COMET/EQ vragenlijst een prominente plaats kreeg op de Vacature.com website.

Zijn cursussen voor bedrijven worden onder licentie gebruikt door meerdere grote opleidingsorganisaties (o.a. door Monique Lenaerts bij Kluwer opleidingen in Vlaanderen en door Nelly Belgrado bij Gestion 2000 in Walloni´┐Ż). Zelf geeft concentreert hij zich op een nieuw boek en verder doet hij vooral consulting opdrachten voor jobEQ.com. Momenteel geeft hij zelden emotionele intelligentie training, en dan nog vooral in het buitenland (o.a Frankrijk, UK, Australi´┐Ż, Finland, ...).

Uitzonderlijk aanbod

Naar aanleiding van de lancering van de COMET/EQ vragenlijst, krijgen de bezoekers van deze webpage de kans op aan lage kost een unieke opleiding te volgen met Patrick Merlevede. Het doel van de opleiding is dat u nadien een aanzienlijke hogere score haalt op de COMET/EQ test!

Op zaterdagen 31 mei, 14 juni en 21 juni 2003 gaat een cursusreeks van 3 dagen door voor particulieren, telkens van 9u30 tot 17u. De locatie is te Eeklo (halverwege Gent en Brugge) in Pinehurst. De locatie is vlot bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Deze cursus bieden wij u aan voor de uitzonderlijke prijs van 269 Euro, inclusief het boek "7 lessen in emotionele intelligentie". De enige voorwaarde voor dit aanbod is dat u voor en na de opleiding de COMET/EQ test invult, zodat wij uw vooruitgang kunnen meten!

Voor verdere inlichtingen en inschrijvingen:
Stuur een e-mail naar Patrick Merlevede.
Snelle beslissers krijgen het boek op voorhand toegestuurd.


< Meer over het boek '7 Lessen in Emotionele Intelligentie' >